KARAMAN ERMENEK İLÇE MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

2019-2020 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÜCRETLİ ÖĞRETMENLİK BAŞVURU DUYURUSU

 2019-2020 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÜCRETLİ ÖĞRETMENLİK BAŞVURU DUYURUSU
 2019-2020 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÜCRETLİ ÖĞRETMENLİK BAŞVURU DUYURUSU

             -Başvurular sadece E-devlet üzerinden alınacaktır. 

-Mezun durumda olmayan (Üniversite Son Sınıf Öğrencisi) adaylar başvuru yapamaz.  

-Başvurular 29.08.2019 tarihi itibari ile alınmaya başlanacak, yıl boyunca başvuru yapılabilecektir. Ancak ilk aşamada yapılan başvuruların listesi alınacak ve öncelikli değerlendirilecektir. İhtiyaç halinde sistem üzerinden yeni listeler alınacaktır. 

  -İlk aşama başvurularının listeleri 30.08.2019 Cuma günü başlayıp, 02.09.2019 Pazartesi günü saat 24:00'a kadar başvuru yapanlar arasından alınacaktır.

             -30.08.2019  tarihinden önce yapılan başvurular dikkate alınmayacaktır.  (30.08.2019 tarihinden önce başvuru yapmış olan adayların, bu tarih itibariyle başvurularını yenilemeleri gerekecektir.)

             -Görevlendirmeler KPSS puan üstünlüğüne göre yapılacaktır.

             -KPSS' ye girmeyen adaylar da başvuru yapabilecektir; ancak başvuru yapan adaylar içerisinde öncelik E-devlet sistemi üzerinden seçilip kaydedilen KPSS puan üstünlüğüne göre yapılacaktır.

             -Üniversitelerin tüm fakültelerinden mezun olan adaylar başvuru yapabilirler; ancak Eğitim Fakültesi ve Fen Edebiyat Fakültesi (Formasyonlu) mezunlar öncelikli değerlendirilecektir.

             -Öncelik durumda sıkıntı yaşanmaması adına öğrenim durumuna göre bilgiler sisteme eksiksiz girilecektir.

             -Görevlendirilecek erkek adayların 2019-2020 eğitim öğretim yılı içerisinde askerlik ile ilişiğinin olmaması gerekmektedir.

             -Dönem başı itibari ile görevlendirilen adaylar SMS/Telefon ile bilgilendirilecektir. Belirtilen gün ve saatte, istenilen evraklarla birlikte görevlendirme için gelmeyen adaylara tekrar dönüş yapılmayacaktır.

 

İstenilen Evraklar

 

-Diploma Aslı ve Fotokpisi (E-Devlet Çıktısı Kabul Edilir.)

 

-Formasyon Aslı ve Fotokopisi

 

-Kimlik Fotokopisi

 

-Adli Sicil Kaydı

 

-Askerlik Durum Belgesi

 

-Görevlendirme yapılan okullara gitmek istemeyen adaylar, yıl içerisinde yeniden görevlendirilmeyecektir.

 

TERCİH YAPARKEN DİKKAT EDİLMESİ GEREKENLER

 

-Adayların birinci tercihlerini mezun oldukları programa uygun olan branşta yapmaları zorunludur.

 

-Görevlendirmelerde adayın öncelikli ilçe tercihi dikkate alınacaktır. (Örneğin ilk tercihinde farklı bir ilçe seçen aday Ermenek ilçesinde listeye alınmaz.)

 

-Adaylar birden fazla tercih yapacaksa, mümkün olduğunca mezun olunan programa uygun branşların tercih edilmesi gerekir.

 

 

 

Susaklı Mahallesi Cumhuriyet Caddesi Ermenek Hükümet Konağı Ermenek İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Kat 4 Ermenek/Karaman - 0 338 716 18 43

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.